Försvinnande goda kycklingspett

Betyg 2.9 av 5.
48 personer har röstat
0
Försvinnande goda kycklingspett

Försvinnande goda kycklingspett gör succé på festen. Du gör en smakrik glaze av hoisinsås, soja och sechuanpeppar och marinerar kycklingen i den. Kycklingspett är fantastisk plockmat.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2007

Försvinnande goda kycklingspett

Ingredienser

30 spett
900 g  kycklingfilé
1 1/2 dl  hoisinsås
3/4 dl  soja
1 - 2 tsk  sechuanpeppar eller chiliflakes
1 dl  strimlad salladslök
1   finhackad chilifrukt

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på hoisinsåsen. I övrigt är rätten fri från ägg, gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
48 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Spareribs med citronglaze och BBQ- tomatsås
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kycklingspett med lime- och hoisinsås
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Klassisk BBQ-sås eller -glaze
Betyg 4.3 av 5.
45 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Soja- och ingefärsglaserade revben med rabarbercoleslaw
Betyg 3.4 av 5.
130 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hoisinglaze
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillade kycklingben teriyaki
Betyg 3.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga