Focaccia med vindruvor och rosmarin

Prova att baka egen saftig och smakrik focaccia! I detta recept bakar vi focaccian i långpanna och smaksätter det italienska brödet med söta vindruvor och kryddig rosmarin.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2021

Gör så här
00:00:00
00:00:00
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
7 stBlir det även gott om man fryser det?
Anna
Hej Anna! Ja, det funkar jättebra! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Tog med oliver o flingsalt, som det var i min lilla affär 'Conad' i Filo, Italien. Supergott!
Lottie
Bra recept, luftigt och högt, jag körde Oliver och fetaost på istället,
Anna-lena
Rud Kanongott och lättbakat. Du måste pröva, du blir inte besviken.
Rud erik geier
Skall prova, låter gott.
Marita
Agneta Jag bakade denna i dag och såååå gott. Tyvärr saknas näringsvärdet. Den innehåller ju en del olja så bäst att inte äta för mycket.
Agneta
Testade receptet idag och halleluja vad gott det var. Kommer absolut att göra denna focaccia fler ggr då både jag, sambo och son älskade den! Använde Ica’s små kärnfria blå druvor som var perfekta till detta! Tack!
Anette