Fläskfilé med pasta och bönor

Betyg 3.5 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Fläskfilé med pasta och bönor

Fläskfilé med haricots verts och fylld färsk pasta, är en läcker middag du gärna gör fler gånger. Den goda såsen på stekskyn med kalvfond, tomatpuré, grädde och tabasco kompletteras med lite parmesanost på filéerna och pastan innan servering.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004

Fläskfilé med pasta och bönor

Ingredienser

4 portioner
400 - 500 g fläskfilé
olivolja till stekning
1/2 gul lök (eller 1-2 schalottenlökar för 4 port)
3 dl vatten
1 msk konc kalvfond
300 g färsk fylld pasta t ex saccottin med ruccola och ricotta eller spenatfylld ravioli
300 g sugar snaps eller haricots verts (bönor)
riven parmesan

Sås

2 - 2 1/2 msk tomatpuré
ev 1 dl grädde
majsstärkelse till redning
1 krm tabasco
salt
grovt malen svartpeppar

Gör så här

00:15:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Jättegott!!! Rekommenderas varmt! Dock var det väldigt litet med 300 g pasta till 4 portioner, det måste vara fel i receptet.

    Cecilia

  • Jag hade ingen pasta hemma så jag gjorde ris till istället.Till maten hade jag en varm bönsallad med balsamvinäger och honung. Mycket smarrigt!

    Jenni

Testa liknande recept

  • Fläskfilé med stiltonsås
    Betyg 4 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fläskfilé provencale
    Betyg 4.8 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fläskfilé med russin och muskot
    Betyg 3.3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad