Fläskfilé med haricots verts och fylld färsk pasta, är en läcker middag du gärna gör fler gånger. Den goda såsen på stekskyn med kalvfond, tomatpuré, grädde och tabasco kompletteras med lite parmesanost på filéerna och pastan innan servering.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2004
Rätten innehåller gluten, mjölk och laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör mjölkfri: använd mjölkfri buljongtärning i stället för fond, som i regel innehåller mjölk. Välj pasta som passar och uteslut parmesanosten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Cecilia
2006-02-14Jättegott!!! Rekommenderas varmt! Dock var det väldigt litet med 300 g pasta till 4 portioner, det måste vara fel i receptet.
Jenni
2005-10-11Jag hade ingen pasta hemma så jag gjorde ris till istället.Till maten hade jag en varm bönsallad med balsamvinäger och honung. Mycket smarrigt!