Fläskfilé med pasta och bönor

Betyg 3.5 av 5.
13 personer har röstat
2
Fläskfilé med pasta och bönor

Fläskfilé med haricots verts och fylld färsk pasta, är en läcker middag du gärna gör fler gånger. Den goda såsen på stekskyn med kalvfond, tomatpuré, grädde och tabasco kompletteras med lite parmesanost på filéerna och pastan innan servering.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004

Fläskfilé med pasta och bönor

Ingredienser

4 portioner
400 - 500 g fläskfilé
olivolja till stekning
1/2 gul lök (eller 1-2 schalottenlökar för 4 port)
3 dl vatten
1 msk konc kalvfond
300 g färsk fylld pasta t ex saccottin med ruccola och ricotta eller spenatfylld ravioli
300 g sugar snaps eller haricots verts (bönor)
riven parmesan

Sås

2 - 2 1/2 msk tomatpuré
ev 1 dl grädde
majsstärkelse till redning
1 krm tabasco
salt
grovt malen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Jättegott!!! Rekommenderas varmt! Dock var det väldigt litet med 300 g pasta till 4 portioner, det måste vara fel i receptet.

Cecilia

2006-02-14

Jag hade ingen pasta hemma så jag gjorde ris till istället.Till maten hade jag en varm bönsallad med balsamvinäger och honung. Mycket smarrigt!

Jenni

2005-10-11

Testa liknande recept

Fläskfilé med stiltonsås
Betyg 3.9 av 5.
12 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Fläskfilé provencale
Betyg 4.7 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Flankstek med parmesanpotatispuré och basilikasås
Betyg 3.5 av 5.
35 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Haricots verts och bearnaisessås på korv med bröd
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Lammracks med rostade grönsaker och balsamsky
Betyg 3.2 av 5.
260 personer har röstat
Över 60 min att tillaga