Flarn med apelsin- och ingefärskräm och hallon

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Flarn med apelsin- och ingefärskräm och hallon

Flarn med apelsin- och ingefärskräm och hallon är gott och lyxigt att servera till efterrätt. Grädda en smördegsplatta och servera med hallon och den goda krämen av apelsin, ägg, socker, smör, ingefära och vispgrädde.

Flarn med apelsin- och ingefärskräm och hallon

Ingredienser

8 portioner
1   rund, kyld smördegsplatta
1   apelsin
1   ägg
1 dl  socker
50 g  smör eller margarin
30 g  färsk ingefära
2 dl  vispgrädde
1 l  färska hallon

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Bärbakelse med hallon
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kokosrulle med hallon
Betyg 3.2 av 5.
211 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fruktsallad i melon
Betyg 3.1 av 5.
83 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tiramisurulltårta
Betyg 2.7 av 5.
115 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mascarpone- och hallonfras
Betyg 4.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Glassburk med choklad, hallon, kaksmulor och apelsin
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga