Flarn med apelsin- och ingefärskräm och hallon
![Flarn med apelsin- och ingefärskräm och hallon](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Flarn med apelsin- och ingefärskräm och hallon är gott och lyxigt att servera till efterrätt. Grädda en smördegsplatta och servera med hallon och den goda krämen av apelsin, ägg, socker, smör, ingefära och vispgrädde.
![Flarn med apelsin- och ingefärskräm och hallon](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
8 portioner
1 rund, kyld smördegsplatta
1 apelsin
1 ägg
1 dl socker
50 g smör eller margarin
30 g färsk ingefära
2 dl vispgrädde
1 l färska hallon
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer