Fjärilskotlett med nektarinsalsa och getost

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fjärilskotlett med nektarinsalsa och getost

Somrigt och spännande! Fjärilskotletterna serveras med en fräsch nektarinsalsa som är lätt att göra. På toppen, eller vid sidan av för den som hellre önskar det, så serveras den franska getosten – chèvre.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2012

Fjärilskotlett med nektarinsalsa och getost

Ingredienser

4 portioner
4 port ris eller annat gryn
100 g chèvre (getost)
1/3 kruka körvel

Nektarinsalsa

2 nektariner
2 tomater
1 schalottenlök
2 msk limesaft
2 msk olivolja
1/2 tsk chilipulver

Fjärilskotlett

ca 600 g fjärilskotlett av gris
1/2 msk olja
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2378 KJ / 568 kCal
Fett17.3 g
Kolhydrater58 g
Protein43.2 g

Testa liknande recept

  • Chèvresallad
    Betyg 4.6 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chèvre chaud med pumpafrön
    Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vaniljkokta nektariner
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hannas getosttarte med rostade frön
    Betyg 4.3 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad