Fiskpinne tacos med chili, lime och yoghurtsås

Betyg 3.5 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fiskpinne tacos med chili, lime och yoghurtsås

Fisktaco är gott, lite annorlunda, men kommer snabbt bli en favoriträtt i familjen. Gör en smakrik salsa av lök, gröna ärtor och kryddor. Tillaga fiskpinnarna frasiga och fyll tortillabrödet med fiskpinnar, rödkål som är blandad med chili, grönärtssalsa och krämig yoghurtsås.

Fiskpinne tacos med chili, lime och yoghurtsås

Ingredienser

4 portioner

Salsa

1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 tsk olja
1 dl frysta gröna ärtor
3 msk färdig grönsaksbuljong (3 msk buljong motsvarar ca 1/4 tärning och vatten)
1/2 lime
1 krm cayennepeppar
salt
peppar

Yoghurtsås

2 krm fänkålsfrö
1/2 krm spiskummin
1/2 krm vitlökspulver
4 msk majonnäs
4 msk matyoghurt (10%)
1/2 lime
2 krm tabasco
80 g rödkål
1 röd peppar (chili)
1 lime
1 förp frasiga fiskpinnar (à 450 g)
8 majstortillabröd (små)

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Bowl med rödbetshummus och tempeh
    Betyg 4 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hemgjord dipp med smak av fresh island
    Betyg 3.3 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Beef tacos
    Betyg 4.5 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tortillarullar med rödkål
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad