Fiskgratäng Thai

Det tar inte lång tid att föra tankarna till Thailand. Du tillagar bara den här lysande fiskgrytan med krispiga wokgrönsaker, salladslökar och thailändska kryddor. Gratängen tillsammans med kladdigt jasminris är hissnande gott.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2009

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
7 stSynd att kalla den thai när ingen i Thailand har en ugn i sina hus och hem
Mikael
mycket god smak! Kommer att göra den igen.Dock så ska jag liksom flera här ta en mildare grytbas.Tog dem som var medium/mellan i styrka men underskattade nog den. Får ta den mildaste varianten av grytbas nästa gång men ändå lite mer.
Anna
Mycket gott och framförallt väldigt enkelt. Det blir bra med smak även om om man väljer mild grytbas.
Henrik
Har testat detta receptet en gång och tyckte det var kanongott. Ett tips ifall man inte vill ha det så starkt är att ta en grytbas som det står mild på, det brukar finnas på burkarna vilken styrka det är i dem.
Sara
Nu har jag gjort receptet två gånger, tycker att det räcker med ett paket fisk men grytbas Massamun är jättegod! Båda gångerna har fisken inte varit klar efter 20 minuter, det krävs minst 40...
Martina
Supergod och mycket enkel rätt! Passar såväl till vardags som till fest. Lite starkt, men gott.
Linda
God och lättgjord, men lite för stark eftersmak.Kan man ersätta grytbasen med nån mildare?Jag är inte så hemma i det thailändska köket, så jag känner inte till styrkan på de olika baserna.
Marianne