Fiskfilé med smaklig sallad

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
2
Fiskfilé med smaklig sallad

Ett lättlagat recept på panerad fisk med smaklig sallad. Till den varma salladen behöver du bland annat rödkål, äpple, lök och körvel. Panera fiskfilén, stek och servera med salladen.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 1997

Fiskfilé med smaklig sallad

Ingredienser

4 portioner
1   burk rödkål (à 400 g)
2   äpplen
1   liten gul lök
1/2 dl  äppeljuice
1/2 tsk  timjan
1 tsk  körvel
lite vinäger
500 g  fiskfilé t ex spätta-, torsk- eller gösfilé
1 dl  ströbröd
2 msk  smör eller margarin
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Mycket spännande sallad. Frisk dominant smak. Kan säkert ätas till mycker mer än bara fisk.

Sofia

2007-11-30

Salladen var helt okej. Men i fortsättningen äter jag min rödkål till jul tillsammans med mammas hemmalagade köttbullar :)

Katarina

2007-09-18

Testa liknande recept

Laxrulad med pinjenötter och äpplen
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Isad äppelglögg
Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Panerade stekta fiskfiléer med kaprisfräs
Betyg 3.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äppelkola
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Äpple- och ingefärsdrink
Betyg 4.5 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ädelost med äppelinkokta russin
Betyg 2.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga