Fiskfilé med smaklig sallad
Ett lättlagat recept på panerad fisk med smaklig sallad. Till den varma salladen behöver du bland annat rödkål, äpple, lök och körvel. Panera fiskfilén, stek och servera med salladen.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 1997
Ingredienser
4 portioner
1 burk rödkål (à 400 g)
2 äpplen
1 liten gul lök
1/2 dl äppeljuice
1/2 tsk timjan
1 tsk körvel
lite vinäger
500 g fiskfilé t ex spätta-, torsk- eller gösfilé
1 dl ströbröd
2 msk smör eller margarin
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket spännande sallad. Frisk dominant smak. Kan säkert ätas till mycker mer än bara fisk.
Sofia
2007-11-30Salladen var helt okej. Men i fortsättningen äter jag min rödkål till jul tillsammans med mammas hemmalagade köttbullar :)
Katarina
2007-09-18