Fiskfilé med smaklig sallad

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
2
Fiskfilé med smaklig sallad

Ett lättlagat recept på panerad fisk med smaklig sallad. Till den varma salladen behöver du bland annat rödkål, äpple, lök och körvel. Panera fiskfilén, stek och servera med salladen.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 1997

Fiskfilé med smaklig sallad

Ingredienser

4 portioner
1 burk rödkål (à 400 g)
2 äpplen
1 liten gul lök
1/2 dl äppeljuice
1/2 tsk timjan
1 tsk körvel
lite vinäger
500 g fiskfilé t ex spätta-, torsk- eller gösfilé
1 dl ströbröd
2 msk smör eller margarin
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Mycket spännande sallad. Frisk dominant smak. Kan säkert ätas till mycker mer än bara fisk.

Sofia

2007-11-30

Salladen var helt okej. Men i fortsättningen äter jag min rödkål till jul tillsammans med mammas hemmalagade köttbullar :)

Katarina

2007-09-18

Testa liknande recept

Laxrulad med pinjenötter och äpplen
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fisktacos med marinerad rödkål och ärttzatziki
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Panerade stekta fiskfiléer med kaprisfräs
Betyg 3.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äpplig mellisgröt
Betyg 2.6 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Panerad torsk med nudelsallad och rostad vitlöksdressing
Betyg 4.6 av 5.
119 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Juicy
Betyg 2.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga