Fiskfilé med smaklig sallad

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Fiskfilé med smaklig sallad

Ett lättlagat recept på panerad fisk med smaklig sallad. Till den varma salladen behöver du bland annat rödkål, äpple, lök och körvel. Panera fiskfilén, stek och servera med salladen.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 1997

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
1 burk rödkål (à 400 g)
2 äpplen
1 liten gul lök
1/2 dl äppeljuice
1/2 tsk timjan
1 tsk körvel
lite vinäger
500 g fiskfilé t ex spätta-, torsk- eller gösfilé
1 dl ströbröd
2 msk smör eller margarin
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Mycket spännande sallad. Frisk dominant smak. Kan säkert ätas till mycker mer än bara fisk.

    Sofia

  • Salladen var helt okej. Men i fortsättningen äter jag min rödkål till jul tillsammans med mammas hemmalagade köttbullar :)

    Katarina

Testa liknande recept

  • Äpplig mellisgröt
    Betyg 2.6 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Isad äppelglögg
    Betyg 3.6 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Curry- och äppelsås
    Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Grefve Pehrs äppelsorbet
    Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad