Bräserad fisk
När man bräserar fisk innebär det att man tillagar fisken genom att låta den puttra i lite vätska med locket på. På så vis blir fisken saftigt och smakrik. Här finns olika recept på hur du kan tillaga fisk genom att bräsera.
Recept Visar 4 stycken(4)
- Nyheter
- Bäst betyg
- Relevans
- Klimatpåverkan
Bräserad gös med brynt fläsk i smörsås och rotmos
Betyg 4 av 5.1212 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer5
Receptet tar Under 45 min att tillagaUnder 45 min
Receptet har Avancerad svårighetsgradAvancerad
Rödlöksfyllda köttfärsrullar
Betyg 3 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer0
Receptet tar Under 45 min att tillagaUnder 45 min
Receptet har Medel svårighetsgradMedel
Halstrad gös med bräserad salladslök, kapris och dragon
Betyg 3 av 5.1414 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer0
Receptet tar Under 30 min att tillagaUnder 30 min
Receptet har Medel svårighetsgradMedel
Kaviarpanerad gädda med dillgrädde
Betyg 3.7 av 5.66 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer0
Receptet tar Under 45 min att tillagaUnder 45 min
Receptet har Medel svårighetsgradMedel