Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 15 MIN | Medel

Fisk- och tomatgryta

Det blir inte mycket enklare än så här! Suverän fisk- och tomatgryta med potatis och purjolök. Grytan är både snabblagad och matig och passar utmärkt som matlåda.

Detta är ett recept från Buffé nr 3, 1998
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 låda portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skiva potatisarna och lägg dem i botten på lådan.
  2. Skölj och strimla purjolöken. Häll av tomatspadet (spar tillsammans med tomaterna som blir över). Dela tomaterna i halvor.
  3. Varva fiskbullar, purjolök och tomathalvor ovanpå potatisen.
  4. Kryddsmör: Rör ut curryn i bordsmargarinet och klicka över bullarna.
  5. Värm 2 1/2-3 minuter i mikron på full effekt.
  6. En bit bröd och ett päron eller en kiwi är gott till.

Ingredienser

Portioner: 1 låda
  • 2 kokta potatisar
  • 1 dl strimlad purjolök
  • 2 hela burktomater
  • 5 fiskbullar
  • dill
Kryddsmör
  • 2 msk bordsmargarin
  • 1/2 tsk curry
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer