En smakrik och snabblagad fisktaco som både stora och små kommer att gilla. Krydda laxen med paprikapulver, spiskummin, salt och peppar och grilla i ugnen. Servera sedan den varma laxen på tortillabröd tillsammans med krämig avokado, krispig gurka, röd tomat, majs och riven ost. Ringla över lite gräddfil och njut av kvällens middag.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
43 2016
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfria bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Uteslut osten eller välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jennifer
2019-02-08Supergott, en riktig favorit här hemma - särskilt hos åttaåringen! Istället för gräddfil serverar vi numera med limesås (creme fraiche med pressad lime, lite salt o peppar och en kladd flytande honung) och osten skippar vi. Topp!
Rebecka
2016-10-21Riktigt gott!