Fina fiskpatén

Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Fina fiskpatén

Tilltalande fiskpaté av färsk torsk med mild smak av kokosmjölk och dill. Grädda din paté i ett vattenbad i ugnen och servera den gärna med skirat margarin, pressad potatis och citronklyftor. Patén kan du servera både varm och kall.

Fina fiskpatén

Ingredienser

4 portioner
400 g  kolja-, hoki- eller torskfilé (gärna färsk)
1 1/2 tsk  salt
2 krm  vitpeppar
25 g  rumsvarmt mjölkfritt margarin
4 msk  majsstärkelse
3 dl  kokosmjölk
1   stor knippa färsk dill eller fryst dill (1 stor knippa motsvarar 1 paket fryst)

Till formen

mjölkfritt margarin
pofiber

Till servering

skirat mjölkfritt smör eller margarin med dill i
pressad potatis
tångcaviar
grönsaker
citronklyftor

Gör så här

Tips

Om man använder fryst fisk kan man minska kokosmjölken med ½ dl till totalt 2 ½ dl (för 4 port).

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fiskgratäng med broccoli och dragon
Betyg 3.9 av 5.
32 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskpanna med svamp och oliver
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hoki med örttäcke
Betyg 2.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Matig fisksoppa med kräftor
Betyg 3.9 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskburgare med grovt bröd och wasabidressing
Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torskbullar med gräslöks- och ansjovissås
Betyg 4.5 av 5.
16 personer har röstat
Under 60 min att tillaga