Filodegsrulle med grönkål och mandelpotatis

Otroligt god och härlig rulle som du gör med filodeg. Fyllningen i filodegsrullen är kokt mandelpotatis, grönkål och krämig cheddarost. Strö knapriga solros- och pumpakärnor på toppen.

Gör så här
00:04:00
00:20:00
00:04:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bufféportion
Energi1536 KJ / 368 kCal
Fett24 g
Salt0.7 g
Kolhydrater27 g
Protein9 g
Kommentarer
3 stTyvärr en besvikelse. Följde receptet men den blev smaklös och svår att skära, kanske hade funkat bättre med smördeg, men den hade behövt mer smaksättning också.
Linnea
Kan man frysa rullen?
Eija
Hej Eija! Det är inget vi har provat och är lite osäkra på hur både degen och fyllningen blir när man tinar upp rullen. Det går dock jättebra att göra rullen dagen innan och värma på vid servering. 😊 Hälsningar Elina
ICA-köket
Går röran med potatis o grönkål att göra dagen innan?
Sandra