Filémedaljong med salsa

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
2
Filémedaljong med salsa

God och lite lyxigare vardagsmiddag som tillags på under 45 minuter. Fläskfilén bultas ut till en medaljong och steks. Servera den goda filémedaljongen med en salsa av chilifrukter, mango och röda bönor.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2001

Filémedaljong med salsa

Ingredienser

4 portioner
500 g fläskfilé
1 stor rödlök
2 mango
1 grön chilifrukt
1 burk röda bönor (kidney à 400 g)
2 msk olja
1 msk pressad saft av lime
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 tsk hackad rosmarin
2 msk margarin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

kallar det mangosallad. Den är lätt att göra och är jättegod. Passar på ett buffébord för att den är vacker inte minst. Den väcker uppmärksamhet och förtjusning.

Boje

2009-03-30

Det är antagligen ett väsentligt fel på det här receptet. En salsa = sås och bör vara på något vis lättflytande. Det saknas anvisning att för att få en salsa bör grönsaker och frukter köras i en mixer till en jämn smet. Att lägga på tärnad mango och hackad rödlök och hela bönor på fläskfilén kan inte kallas salsa!

Ragnar

2006-03-12

Testa liknande recept

Passion- och melonsalsa
Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Het salsa på jordgubbe och nektarin
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Avokadohalva med mangosalsa
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mangosalsa
Betyg 4.5 av 5.
20 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Het ananas- och mangosalsa
Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Het mangosalsa
Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga