Festpaté med romsås
Denna underbara festpaté med romsås kommer få dina gäster på fall! Välj mellan att tillaga din mumsiga fiskpaté med smak av örter och vitlök i ugn eller mikro innan den serveras ihop med potatis och den goda gräddfilssåsen blandad med rom och dill.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 1997
Ingredienser
4 portioner
1/2 knippa persilja
1 vitlöksklyfta
1 tsk dragon
600 g fiskfilé (torsk, lax eller sej)
2 ägg
1 1/2 msk potatismjöl
1/2 dl mjölk
1 tsk salt
2 dl crème fraiche
3 msk smörgåskaviar
gräddfil
rom
dill
Gör så här
Gör så här- texten är avsedd för 4 portioner.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt gott
Anne
2024-09-29Vilken mängd mjölk och potatismjöl?
Annika
2003-12-23