Festpaté med romsås

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
2
Festpaté med romsås

Denna underbara festpaté med romsås kommer få dina gäster på fall! Välj mellan att tillaga din mumsiga fiskpaté med smak av örter och vitlök i ugn eller mikro innan den serveras ihop med potatis och den goda gräddfilssåsen blandad med rom och dill.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1997

Festpaté med romsås

Ingredienser

4 portioner
1/2 knippa persilja
1 vitlöksklyfta
1 tsk dragon
600 g fiskfilé (torsk, lax eller sej)
2 ägg
1 1/2 msk potatismjöl
1/2 dl mjölk
1 tsk salt
2 dl crème fraiche
3 msk smörgåskaviar
gräddfil
rom
dill

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 4 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Väldigt gott

Anne

2024-09-29

Vilken mängd mjölk och potatismjöl?

Annika

2003-12-23

Testa liknande recept

Fiskfärs från mikron
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Snabb äggmacka
Betyg 2.8 av 5.
43 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fiskburgare med grovt bröd och wasabidressing
Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabbterrin med fisk
Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Olivfisk
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vermouthfisk med fänkål
Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga