Färspizza med mild rödlökssallad
Lättlagad pizza med nötfärs, röd paprika, tomatpuré, riven ost, fetaost och oliver. Till din färspizza serverar du en lätt rödlöksallad med rödvinsvinäger och persilja.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2010
Ingredienser
1 portion
ca 100 g fryst, tinad nötfärs
1 stort tunt pitabröd av libanesisk typ (1 stort motsvarar ca 2 små pitabröd)
1/3 röd paprika
1 - 1 1/2 msk tomatpuré eller chilisås
1 dl riven ost (gärna lagrad)
25 g tärnad fetaost
5 oliver
1 msk olivolja
1 krm salt
1/2 krm svartpeppar
Rödlökssallad
1/2 rödlök
1/3 tsk socker
1/2 msk rödvinsvinäger
1 msk finstrimlad persilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Hur mycket olivolja ska det vara i rödlökssalladen? /Jeanette
Jeanette
2021-01-14