Färskpotatis med brynt smör och löjrom

Färskpotatisen får här sällskap av riktigt somriga smaker som rädisor och gräslök samt brynt smör. Koka potatisen försiktigt så att den inte spricker. Bryn smöret tills det doftar nötter och skär rädisor och gräslök fint. Lägg upp potatisen på ett fat och toppa med crème fraiche och löjrom. Smaklig sommarmåltid!

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
8 stÄr vänerlöjrommen rödlistad ??
Marianne
@Dan: det där är ju en sanning med modifikation. Löjrom från de Stora sjöarna är rödlistad ja, men all löjrom är inte rödlistad.
Gunilla
Dan Det finns ingen löjrom att köpa, pga att den är rödlistad. Det har inte funnits på över ett år
Dan
Gott! Vad serverar ni till?
Lovisa
Det här är riktigt gott! Brukar jag bjuda kollegorna på när vi har AW :D
Cephas kojo
Supergott! Rekommenderas verkligen.
Christoffer
Låter gått och enkelt, de kommer jag att testa.
Ritva
Favorit på midsommarbordet, kommer garanterat göras igen 🌸
Susanne