Färskpotatis i myntakryddad yoghurt
![Färskpotatis i myntakryddad yoghurt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ett aptitligt tillbehör till fisk är detta recept på färskpotatis i myntakryddad yoghurt. Du smaksätter yoghurt med lime, honung och mynta och vänder ner i kokt potatis. En komplett vegetarisk rätt får du om du serverar med stekt zucchini.
![Färskpotatis i myntakryddad yoghurt](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
2 portioner
300 g färskpotatis
1 kvist färsk mynta
skal och saft av 1 lime
1 dl naturell yoghurt (avrunnen eller matlagningsyoghurt)
1 tsk honung
salt och peppar
Gör så här
Tips
Potatisen är god att äta med rökt fisk eller stekta zucchiniskivor.
Har du lagat receptet?
Kommentarer