Färskost med ädelost och russin

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Färskost med ädelost och russin

Ett smidigt och snabbt sätt att tillreda ett välsmakande tilltugg är genom att blanda intensiv ädelost med smidig färskost och placera röran på till exempel kavring eller pumpernickel. Toppa aptitretaren med ett russin och den är klar att serveras.

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

15 st
50 g ädelost
125 g naturell färskost
russin
knäckebröd kavring, pumpernickel eller crostini till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Pepparkakswhoopie
    Betyg 3.9 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ädelost med äppelinkokta russin
    Betyg 2.2 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Aprikossnitt med ädelost och pistage
    Betyg 3.1 av 5.89 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad