Ädelost med äppelinkokta russin

Betyg 2.2 av 5.
6 personer har röstat
0
Ädelost med äppelinkokta russin

Till salt ädelost passar sött. Äppelinkokta russin är ett enkelt och gott tillbehör till mögelost. Bara koka russin i äppeljuice några minuter och låt svälla. Mustigt och smarrigt till tunt skivad selleri och ädelosten. Servera med rostad baguette som snitt eller tilltugg.

Ädelost med äppelinkokta russin

Ingredienser

4 portioner
1   baguette (surdegsbaguette)
2 msk  olja
flingsalt med jod
nymalen svartpeppar
2 dl  drickfärdig äppeljuice
1 dl  russin
1/2   stånd stjälkselleri
150 g  ädelost

För alla

Fri från ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.2 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1429 KJ / 341 kCal
Fett18.6 g
Kolhydrater30.6 g
Protein11.3 g

Testa liknande recept

Ädelkräm med aprikoser på grillad krutong
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Grillad ananas och doughnut med kvarg och jordgubbar
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sojamarinerad lax med avokado och rädisor
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Strimlad biffsallad med valnötter och ädelost
Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga