Ädelost med äppelinkokta russin

6
0
Ädelost med äppelinkokta russin

Till salt ädelost passar sött. Äppelinkokta russin är ett enkelt och gott tillbehör till mögelost. Bara koka russin i äppeljuice några minuter och låt svälla. Mustigt och smarrigt till tunt skivad selleri och ädelosten. Servera med rostad baguette som snitt eller tilltugg.

Ädelost med äppelinkokta russin

Ingredienser

4 portioner
1 baguette (surdegsbaguette)
2 msk olja
flingsalt med jod
nymalen svartpeppar
2 dl drickfärdig äppeljuice
1 dl russin
1/2 stånd stjälkselleri
150 g ädelost

För alla

Fri från ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1429 KJ / 341 kCal
Fett 18.6 g
Kolhydrater 30.6 g
Protein 11.3 g
Läs mer om näringsvärden