Ädelost med äppelinkokta russin

Betyg 2.2 av 5.
6 personer har röstat
0
Ädelost med äppelinkokta russin

Till salt ädelost passar sött. Äppelinkokta russin är ett enkelt och gott tillbehör till mögelost. Bara koka russin i äppeljuice några minuter och låt svälla. Mustigt och smarrigt till tunt skivad selleri och ädelosten. Servera med rostad baguette som snitt eller tilltugg.

Ädelost med äppelinkokta russin

Ingredienser

4 portioner
1   baguette (surdegsbaguette)
2 msk  olja
flingsalt med jod
nymalen svartpeppar
2 dl  drickfärdig äppeljuice
1 dl  russin
1/2   stånd stjälkselleri
150 g  ädelost

För alla

Fri från ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.2 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1429 KJ / 341 kCal
Fett18.6 g
Kolhydrater30.6 g
Protein11.3 g

Testa liknande recept

Grillad ananas och doughnut med kvarg och jordgubbar
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sojamarinerad lax med avokado och rädisor
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad chorizo med snabb paella
Betyg 3.5 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Strimlad biffsallad med valnötter och ädelost
Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kryddsmör med olika smaker
Betyg 4 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ädelkräm med aprikoser på grillad krutong
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga