Ädelost med äppelinkokta russin

Betyg 2.2 av 5.
6 personer har röstat
0
Ädelost med äppelinkokta russin

Till salt ädelost passar sött. Äppelinkokta russin är ett enkelt och gott tillbehör till mögelost. Bara koka russin i äppeljuice några minuter och låt svälla. Mustigt och smarrigt till tunt skivad selleri och ädelosten. Servera med rostad baguette som snitt eller tilltugg.

Ädelost med äppelinkokta russin

Ingredienser

4 portioner
1 baguette (surdegsbaguette)
2 msk olja
flingsalt med jod
nymalen svartpeppar
2 dl drickfärdig äppeljuice
1 dl russin
1/2 stånd stjälkselleri
150 g ädelost

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.2 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1429 KJ / 341 kCal
Fett18.6 g
Kolhydrater30.6 g
Protein11.3 g

Testa liknande recept

Mixed grill med paprikayoghurt
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling- eller kalkonhamburgare med chilisting
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Burgare med grillad chilihalloumi och ajvardressing
Betyg 3.2 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Lammkorvswrap med brie och tapenad
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad ananas och doughnut med kvarg och jordgubbar
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga