Färska haricots verts i senapsmajo

Betyg 3.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Färska haricots verts i senapsmajo

Färska haricots verts blir ett läckert tillbehör till en buffé när de blancheras och blandas med majonnäs och dijonsenap. Dessa goda bönor i senapsmajo passar dessutom utmärkt som tillbehör till lamm!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020

Färska haricots verts i senapsmajo

Ingredienser

4-6 portioner
2 1/2 msk dijonsenap
1 dl majonnäs
450 g färska haricots verts (bönor)
200 g ärtskott
salt

Gör så här

00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Använd sta mv

    Christina

Testa liknande recept

  • Vitlöksstekta vaxbönor
    Betyg 4.5 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Späda grönsaker i pepparrotssås med ägg
    Betyg 3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sojakyckling med sesammajonnäs
    Betyg 2.7 av 5.51 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tonfisksallad med matvete & oliver
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tomat- och haricots verts-sallad
    Betyg 4 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad