Färska bär med myntaglass

1
1
Färska bär med myntaglass

Fräsch myntaglass med färska bär. En förtjusande efterrätt som får både liten och stor att jubla. Lägg upp din myntaglass på ett fat och toppa med färska hallon, jordgubbar och vinbär blandade med socker och lime.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 2002

Färska bär med myntaglass

Ingredienser

4 portioner
2 1/2 dl färdig vaniljsås
2 msk hackad mynta
1 l färska bär t ex hallon, jordgubbar och vinbär
2 msk strösocker
rivet skal och pressad juice av 1/2 lime

För alla

Färska bär med myntaglass är fri från gluten men innehåller laktos, mjölkprotein och ägg. 
Gör mjölkproteinfri: välj vaniljsås från Oatly.
Gör äggfri: välj Ädel vaniljvisp eller vaniljsås från Oatly.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentar

Annette

2002-07-21

Lättlagad, ser proffsigt ut och smakar mycket gott