Färska bär med myntaglass
![Färska bär med myntaglass](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Fräsch myntaglass med färska bär. En förtjusande efterrätt som får både liten och stor att jubla. Lägg upp din myntaglass på ett fat och toppa med färska hallon, jordgubbar och vinbär blandade med socker och lime.
Ett recept från:
Buffé nr 7, 2002
![Färska bär med myntaglass](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 1/2 dl färdig vaniljsås
2 msk hackad mynta
1 l färska bär t ex hallon, jordgubbar och vinbär
2 msk strösocker
rivet skal och pressad juice av 1/2 lime
För alla
Färska bär med myntaglass är fri från gluten men innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör mjölkproteinfri: välj vaniljsås från Oatly.
Gör äggfri: välj Ädel vaniljvisp eller vaniljsås från Oatly.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Lättlagad, ser proffsigt ut och smakar mycket gott
Annette
2002-07-21