Färska bär med myntaglass

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
1
Färska bär med myntaglass

Fräsch myntaglass med färska bär. En förtjusande efterrätt som får både liten och stor att jubla. Lägg upp din myntaglass på ett fat och toppa med färska hallon, jordgubbar och vinbär blandade med socker och lime.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 2002

Färska bär med myntaglass

Ingredienser

4 portioner
2 1/2 dl  färdig vaniljsås
2 msk  hackad mynta
1 l  färska bär t ex hallon, jordgubbar och vinbär
2 msk  strösocker
rivet skal och pressad juice av 1/2   lime

För alla

Färska bär med myntaglass är fri från gluten men innehåller laktos, mjölkprotein och ägg. 
Gör mjölkproteinfri: välj vaniljsås från Oatly.
Gör äggfri: välj Ädel vaniljvisp eller vaniljsås från Oatly.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Lättlagad, ser proffsigt ut och smakar mycket gott

Annette

2002-07-21

Testa liknande recept

Pauls grillade smulpaj
Betyg 4.3 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabb bärglass
Betyg 3.4 av 5.
16 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bäraladåb
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bananglass på pinne
Betyg 4.6 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Egen "glass"
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fryst pomelo med grädde, maränger och mynta
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga