Färsk pasta med blodapelsin

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Färsk pasta med blodapelsin

Det här är en superenkel och lyxig bjudpasta med spännande smak av blodapelsin, konjak timjan och valnötter bland annat. Här kommer blodapelsinen till användning i matlagning vilket är en lite ovanlig och spännande smaksättare som gör pastan överrumplande god.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2013

Färsk pasta med blodapelsin

Ingredienser

4 portioner
500 g  färsk pasta (t ex med spenat och ricotta)
1   blodapelsin
50 g  smör
2 msk  konjak
2 msk  hackad färsk timjan
1 dl  grovhackade valnötter
1 krm  salt
nymalen svartpeppar

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfri specialpasta.
Gör laktosfri: använd pasta utan ostfyllning och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd »ren« pasta utan innehåll av mjölkprodukt och byt smör mot mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: använd äggfri pasta.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ostbricka med julkryddad nöt- och fruktrulle
Betyg 3.6 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Nyårsfilé med ost- och nötfyllning
Betyg 3.1 av 5.
46 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Marinerade kronärtskockshjärtan med pastrami
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tortellini med ädelostsås
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tylö sandwich – grillad kavring med päron och ädelost
Betyg 3.4 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spaghetti med ruccola och nötter
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga