Färsk pasta med blodapelsin

Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Färsk pasta med blodapelsin

Det här är en superenkel och lyxig bjudpasta med spännande smak av blodapelsin, konjak timjan och valnötter bland annat. Här kommer blodapelsinen till användning i matlagning vilket är en lite ovanlig och spännande smaksättare som gör pastan överrumplande god.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2013

Färsk pasta med blodapelsin

Ingredienser

4 portioner
500 g färsk pasta (t ex med spenat och ricotta)
1 blodapelsin
50 g smör
2 msk konjak
2 msk hackad färsk timjan
1 dl grovhackade valnötter
1 krm salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Nyårsfilé med ost- och nötfyllning
Betyg 3.1 av 5.46 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Marinerade kronärtskockshjärtan med pastrami
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tortellini med ädelostsås
Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tylö sandwich – grillad kavring med päron och ädelost
Betyg 3.4 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Spaghetti med ruccola och nötter
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hemmagjort valnötssmör
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad