Fylligt och gott glutenfritt bröd bakat med glutenfria mjölmixer. Detta bröd passar utmärkt att servera till maten eller som ett enkelt kvällsmål. Du kan variera pålägg efter egen smak.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2009
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Magdalena
2022-12-22Bra recept. Men av någon anledning ville inte bröden jäsa ordentligt när jag skurit upp den i bitar, så tyvärr blev de rätt platta.. men goda ändå! Ska definitivt testa igen 😊
Marianne
2022-11-06Jättebra grundrecept. Degen ska vara kladdig. Jag varierar mjölet efter vad jag har hemma. Tar en matsked Softbake i degen. Det blir toppen. Sesamfrön efter pendlingen. Fryser det när det svalnat . Men först njuter vi Av nygräddat bröd. Marianne Wester
Johanna
2022-10-05”Det ska vara kladdigt” Jo tack för det. Här blev det katastrof. 800g mjölmix gjorde inte smeten rullbar på bakbordet