Fårfiol med sallad på feta, spetspaprika och granatäpple

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Fårfiol med sallad på feta, spetspaprika och granatäpple

Här serveras den skivade fårfiolen med en matig sallad på syrlig fetaost, söt paprika och granatäpplekärnor. Färgstarkt och smakrikt! Det hela toppas med knaprig rostad mandel.

Fårfiol med sallad på feta, spetspaprika och granatäpple

Ingredienser

4 portioner
2 spetspaprikor
1 granatäpple
150 g fetaost
65 g färsk spenat
1 msk olivolja
2 tsk vinäger
flingsalt med jod
svartpeppar
1/2 dl sötmandel
300 g fårfiol

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1316 KJ / 315 kCal
Fett21.6 g
Kolhydrater6 g
Protein24.1 g

Testa liknande recept

Granatäppelsirap
Betyg 4.6 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Brysselkål med granatäpple och salvia
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bellini med granatäpple
Betyg 4.6 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Friterade mandlar
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grane Cuotte (Kokt Vete)
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Nyttig frukost och Powerdrink
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga