Fårfiol med sallad på feta, spetspaprika och granatäpple
![Fårfiol med sallad på feta, spetspaprika och granatäpple](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_83750/cf_259/farfiol_med_sallad_pa_feta__spetspaprika_och_granatapple.jpg)
Här serveras den skivade fårfiolen med en matig sallad på syrlig fetaost, söt paprika och granatäpplekärnor. Färgstarkt och smakrikt! Det hela toppas med knaprig rostad mandel.
![Fårfiol med sallad på feta, spetspaprika och granatäpple](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_83750/cf_259/farfiol_med_sallad_pa_feta__spetspaprika_och_granatapple.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 spetspaprikor
1 granatäpple
150 g fetaost
65 g färsk spenat
1 msk olivolja
2 tsk vinäger
flingsalt med jod
svartpeppar
1/2 dl sötmandel
300 g fårfiol
För alla
Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: Välj laktosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut fetaost mot tofu.
Gör laktosfri: Välj laktosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut fetaost mot tofu.
Gör så här
Tips
Receptet är provlagat för 4 portioner men passar även för 8 portioner på ett buffébord.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1316 KJ / 315 kCal
Fett21.6 g
Kolhydrater6 g
Protein24.1 g
Kommentarer