Fänkål med oliver och blodapelsin

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fänkål med oliver och blodapelsin

Det här är ett fräscht, nyttigt och spännande tillbehör till exempelvis kyckling. En siciliansk blodapelsin ger den här fänkålssalladen med oliver en överraskande friskhet i smaken. Otroligt gott!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2013

Fänkål med oliver och blodapelsin

Ingredienser

4 portioner
1 stor fänkål (à ca 400 g)
1 blodapelsin
1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
ca 12 urkärnade kalamataoliver
3 msk olivolja
flingsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Broccolisallad och blomkålssallad med blodapelsin
Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Syrlig smoothie med blodapelsin
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Marängtoppade apelsinhalvor
Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Blodapelsinjuice med äpple, palsternacka och basilika
Betyg 3.2 av 5.65 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Blodapelsindessert med mascarpone och pumpakärnor
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Blodapelsin- och marängpaj
Betyg 2.9 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad