Vill du ha en uppfriskande och exotisk efterrätt så satsa på fruktspett med ingefärsglasyr! Frukter som papaya, kiwi och vindruvor bidrar med en härlig sötma och syrlighet som gör att desserten blir både lättsmält och smarrig.
Ingredienser
4 portioner
1
papaya
2
sharonfrukter
2
kiwi
12
physalis
12
stora blå vindruvor
1
msk
olja
1/2
msk
socker
Glasyr
100
g
naturell färskost
2
msk
mjölk
2
msk
florsocker
1 - 1 1/2
msk
färskriven ingefära
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
4
1 st
Kommentar
Mia
2005-06-06
Uppfriskande och god. Slinker lätt ner även om man egentligen inte orkar mer.
Kommentar
Mia
2005-06-06Uppfriskande och god. Slinker lätt ner även om man egentligen inte orkar mer.