Evas gräddstuvade nässlor
![Evas gräddstuvade nässlor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14896/cf_259/evas_graddstuvade_nasslor.jpg)
Krämiga och goda är dessa gräddstuvade nässlor som du enkelt tillagar på under 45 minuter. De grovhackade nässlorna kokas i smör, grädde och mjölk och smaksätts slutligen med salt och peppar.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005
![Evas gräddstuvade nässlor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14896/cf_259/evas_graddstuvade_nasslor.jpg)
Ingredienser
4 portioner
3 l nässlor
salt
vatten
1 msk smör
1 1/2 dl grädde
1 1/2 dl mjölk
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer