Entrecotekorv med bea-potatissallad

En vardagsvariant på favoriten kött, bearnaisesås och potatis var det här. Stekt entrecotekorv serveras med krämig potatissallad som smakar bearnaisesås samt en fräsch gurksallad med rädisa.

Ingredienser
4 portioner
Potatissallad
900 g potatis
2 tsk vitvinsvinäger
2 tsk torkad dragon
1 rödlök
1 kruka persilja
1 1/2 dl majonnäs
1 1/2 dl gräddfil
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
Sallad
125 g rädisor
ca 1/2 gurka
1/2 msk olivolja
1 tsk vitvinsvinäger
Korv
8 Scan Korvmakarna korvar Entrecotekorv Chimichurri
1 msk olja
Gör så här
00:05:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3324 KJ / 789 kCal
Fett52 g
Salt1.3 g
Kolhydrater51 g
Protein27 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer