Sagolik varmrätt som passar utmärkt till nyårsfesten eller annan högtid. Imponera med smörstekt entrecôte som du toppar med en citron- och rosmarinsky. Rätten serveras med mumsiga rostade potatisar och en krämig chèvreröra.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2004
Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och använd mjölkfritt ostalternativ, t ex mjölkfri färskost. Kontrollera innehållet i fonden.
Gör laktosfri: byt till laktosfri crème fraiche.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jan
2006-11-13Detta var en härlig upplevelse för gommen. Var lite sparsam med citronen bara den tar lätt överhanden men det går att fixa med lite mer farin, med lite tur hittar du en entrcote som är välmörad det går även bra med ryggbiff som bara får passera grillpannan.
Birgitta
2006-01-09Citron och rosmarinskyn var utsökt god med sin friska smak! Kan verkligen rekommenderas till nötkött.
Anna
2006-01-04SERVERA GETOSTEN I URKÄRNADE TOMATER ISTÄLLET FÖR ATT HA TOMATERNA I UGNEN.