En lika enkel som god tårta att bjuda på under våren och sommarens alla festliga tillfällen. För en syrlig twist – bred på lemon curd på kakbotten innan du toppar med grädden.
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2022
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.
Kommentarer
Emma
2022-06-25Bra och enkelt recept! Vi drack flädersaft till istället för att blanda med jordgubbarna och tack Olof för tipset med lemoncurd :)
Malin
2022-06-21Vad tycker ni om att förbereda botten dagen innan? Eller blir den mjuk o seg då? Tack på förhand för råd! /Malin
Redaktionen ICAse
2022-06-22Hej Malin! Det går bra att göra botten dagen innan och du kan också frysa in botten och ta fram den ett par timmar innan du ska servera den. Hoppas att du gillar tårtan! Hälsningar Elina
Sara
2022-06-20Blev lite mycket grädde till förhållande på bottnens tjocklek. Behövde bara hälften