Endive med konjaksspetsad leverpastej

Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Endive med konjaksspetsad leverpastej

Vill du servera något annorlunda och spektakulärt? Då ska du testa de här krispiga endivebladen som förskönas med en sträng konjaksspetsad leverpastej och dekoreras med färggranna kärnor från granatäpple.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008

Endive med konjaksspetsad leverpastej

Ingredienser

30 st
3 - 4 endiver
500 g leverpastej
2 msk vispgrädde
1 dl konjak
1/2 tsk nymalen svartpeppar
1 granatäpple

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Har byt ut Granatäpple mot bitar av Physalis

    Reine

  • Ugnsbakad leverpastej ser godare ut (och proffsigare) än klämd från tub.

    Susanne

Testa liknande recept

  • Endive med konjakspastej
    Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Granatäppelsirap
    Betyg 4.6 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gravad lax med granatäpple
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad