Endive med getost, hasselnötter och granatäpple

Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Endive med getost, hasselnötter och granatäpple

Letar du efter tilltugg till fördrinken? Prova krispig endive-sallad fylld med krämig getost som toppas med knapriga hasselnötter och sötsyrliga grantäpplekärnor. En oslagbar kombination!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2021

Endive med getost, hasselnötter och granatäpple

Ingredienser

6-8 portioner

Dressing

1 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
1 tsk honung
1 krm salt
1 krm svartpeppar
2 - 3 endiver
200 g chèvre
1 dl rostade hasselnötter
1 granatäpple (1 granatäpple motsvarar ca 1 dl tinade frysta granatäppelkärnor)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Fransk valnötssallad
Betyg 2.8 av 5.58 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Endive med konjaksspetsad leverpastej
Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Äppel- och chèvregravad strömming
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Granatäppelsirap
Betyg 4.6 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chèvrecrème
Betyg 4.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gravad lax med granatäpple
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad