Enchiladas med kyckling och salsa

Supergoda enchiladas fyllda med en mumsig kycklingröra som fått puttra i salsa före de gratinerats med ost i ugnen. Bjud på dina enchiladas med kyckling och salsa ihop med gräddfil, salsa och en krispig, blandad sallad.

Ingredienser
8 portioner
2 gula lökar
1 grön paprika
1 röd paprika
1 squash (à ca 300 g)
4 kycklingfiléer
2 msk olja
1 tsk salt
1 1/2 krm kajennpeppar
3 dl salsa
8 stora tortillabröd
2 dl riven ost
Gör så här
00:05:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag brukar inte tycka om kycklingröror men det här var jättegott! Gräddfil eller cremé fraiche är ett måste till!
Tina
2005-10-15Verkligen jättegott. Lättlagat och passar lika bra till vardags som till fest.
Conny
2005-05-01Jag hade gurka istället för squash, och det tyckte barnen var godare. Det är okså ok att utesluta cayennepeppar om man använder hot salsa.
Bertil
2005-01-22