Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Enchiladas med kyckling och salsa

Supergoda enchiladas fyllda med en mumsig kycklingröra som fått puttra i salsa före de gratinerats med ost i ugnen. Bjud på dina enchiladas med kyckling och salsa ihop med gräddfil, salsa och en krispig, blandad sallad.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och skiva löken. Skölj, kärna ur och tärna paprikorna. Skölj och strimla squashen. Strimla kycklingfiléerna.
  2. Hetta upp hälften av oljan i en stekpanna. Fräs kycklingen ett par min. Lägg över kycklingen i en gryta. Fräs grönsakerna i resten av oljan i stekpannan ca 5 min. Lägg grönsakerna i grytan. Krydda med salt och kajennpeppar. Häll över salsan och låt puttra några min.
  3. Fördela kycklingröran på tortillabröden. Rulla ihop och lägg i en lätt smord ugnssäker form. Strö över ost och gratinera i 250°C, ca 10 min.
  4. Servera med en klick gräddfil, salsa och en blandad sallad.

Ingredienser

Portioner: 8
  • 2 gula lökar
  • 1 grön paprika
  • 1 röd paprika
  • 1 squash (à ca 300 g)
  • 4 kycklingfiléer
  • 2 msk olja
  • 1 tsk salt
  • 1 1/2 krm kajennpeppar
  • 3 dl salsa
  • 8 stora tortillabröd
  • 2 dl riven ost
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Kycklingbröstfilé

5:- Rabatt

Guldfågeln, Tunnskivad/tvådelad ca 700 g

Mer info