Enchiladas med kyckling och salsa
Supergoda enchiladas fyllda med en mumsig kycklingröra som fått puttra i salsa före de gratinerats med ost i ugnen. Bjud på dina enchiladas med kyckling och salsa ihop med gräddfil, salsa och en krispig, blandad sallad.
Ingredienser
8 portioner
2 gula lökar
1 grön paprika
1 röd paprika
1 squash (à ca 300 g)
4 kycklingfiléer
2 msk olja
1 tsk salt
1 1/2 krm kajennpeppar
3 dl salsa
8 stora tortillabröd
2 dl riven ost
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag brukar inte tycka om kycklingröror men det här var jättegott! Gräddfil eller cremé fraiche är ett måste till!
Tina
2005-10-15Verkligen jättegott. Lättlagat och passar lika bra till vardags som till fest.
Conny
2005-05-01Jag hade gurka istället för squash, och det tyckte barnen var godare. Det är okså ok att utesluta cayennepeppar om man använder hot salsa.
Bertil
2005-01-22