Egen lingonsill

Betyg 3 av 5.
9 personer har röstat
0
Egen lingonsill

Två svenska favoriter, lingon och sill, kombineras när du gör din egen lingonsill. Fisken läggs på ett fat och täcks av en härlig sås gjord på crème fraiche, lingon och rödlök. Enkelt och gott!

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2003

Egen lingonsill

Ingredienser

undefined
1 dl  lätt crème fraiche
1/2 dl  rårörda lingon
2 msk  finhackad rödlök
lite mjölk
1   förpackning 5-minuterssill (à 420 g)
eventuellt smörfrästa lingon till garnering

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot IMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och uteslut mjölken. Använd mjölkfritt margarin till smörfrästa lingon.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tranbärssill med apelsin
Betyg 3.1 av 5.
44 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vårlig basilikasill
Betyg 4.3 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sill med bacon & pepparrot
Betyg 4.1 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sill med ramslök och citron
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Senapssill med färsk dragon
Betyg 2.5 av 5.
50 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vitlökssill med citron
Betyg 4.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga