Efterrätt med rårörda blåbär och vit choklad

Rårörda blåbär i en ljuvlig efterrätt med både vit choklad och krispigt digestivesmul. En utsökt smakkombination som lätt blir en favorit. Passar utmärkt som avslutning på en festmåltid eller om du vill unna dig lite i vardagen.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2005

Gör så här
00:01:00
00:30:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2080 KJ / 500 kCal
Fett36 g
Kommentarer
10 stDet står: Innehåller gluten, mjölk och ägg. Senare står det: Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt margarin. Men grädde och vit choklad innehåller ju fortfarande mjölkprotein. Så det blir ju tokigt tänker jag.
Ewa carin
Stort tack Ewa Carin för att du uppmärksammade oss på detta. Nu har vi justerat allergitexten. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
När ska vaniljsockret användas?
Thorbjörn
Hej ThorBjörn! Vaniljsockret blandas med blåbären. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Hmmm....förutom smör innehåller både vispgrädde och vit choklad mjölkprotein. Tankevurpa?
Ewa carin
Hej Ewa Carin! Du har helt rätt denna dessert innehåller mjölkprotein. Var har du sett att det står att den är fri från dessa mjölkprodukter? Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Supergod efterrätt !! Lätt gjord, lyxig. Mycket uppskattad.
Anette
Detta recept har blivit en absolut favorit, och efterrätt nr 1!!! Otroligt gott om man älskar vit choklad, vissa kan dock tycka det blir lite mastigt.
Elina
Högsta betyg från mig och mina gäster! Lätt att göra och riktigt gott.
Anna
Mums mums mums!! Så lätt och ser ändå så "lyxig" ut när man serverar.
Lotta
Det här var underbart! Kombinationen blåbär/vit choklad är perfekt.
Viviann
Håller med föregående, jätte-gott och otroligt enkelt att göra. Det här receptet håller jag fast vid, och jag kommer att göra det snart igen!
Sara
Helt underbart gott och enklare att göra än vad jag trodde.
Isabelle