Dopp i kopp på italienska

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Dopp i kopp på italienska

Värmande och delikat liten förrätt - dopp i kopp på italienska. Snabblagad, aptitretande färskpotatis doppas i en mustig blandning av varm olivolja, vitlök, aromatisk parmesan och kryddor.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 2001

Dopp i kopp på italienska

Ingredienser

4 portioner
500 g färskpotatis
1 dl olivolja
1 dl finhackad basilika
1 vitlöksklyfta
2 msk vinäger
1 dl fint riven parmesan
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Parmaklädd bananschalottenlök
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ricotta- & shiitake-entré
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ostgratinerad greenshellmussla
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Makaronisallad
    Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad