Dopp i kopp

Något som är riktigt gott är om du doppar små härliga färskpotatisar i smält smör blandat med gräslök! Häll bara det smälta smöret i en kopp och doppa din potatis i koppen - riktigt smarrigt!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
5 stDopp i kopp ska vara fiskbuljong, abborre, mandelpotatis o hackat ägg,. Tycker jag 😊
Maria
Jag brukar ha i hackad gullök också. Mycket gott och minne från bardomen i Jakobstad, Finland.
Lena
Inte bara fattigmansmat från Norrbotten. Minns denna rätt från min barndom i Österbotten Finland.
Betty
så gott att det behövs dubbla mängden färskpotatis på grund av okynnesätning
Uta
Det här är "fattigmansmat" från Norrbotten. I min hemby hackar vi gul lök ca halva koppen häller på vatten från potatiskoket och tillsätter en klick smör. Servera med potatis och gärna saltströmming och tunnbröd.
Britt-inger