Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Dillslungad potatis

Detta snabblagade tillbehör av dillslungad potatis är perfekt till det mesta. Blanda bara samman nykokt potatis i bit med aromatisk dill och lite smör och ditt recept är färdigt att avnjutas!

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2002
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och koka potatisen al dente, det ska vara lite tuggmotstånd.
  2. Finhacka dillen. Häll av vattnet från potatisen och låt den svalna lite.
  3. Skär potatisen i bitar och lägg tillbaka i kastrullen. Tillsätt dill och matfett, vänd runt allt tillsammans.
  4. Blanda med kapris och garnera med lite dill. Servera.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 10 mellanstora potatisar
  • 1 rejäl knippa dill
  • 2 msk smör eller margarin
  • kapris
Lägg till i inköpslistan