Dillkryddad havskräftragu

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Dillkryddad havskräftragu

Skäm bort dina vänner genom att inleda middagen med den här himmelska havskräftragun. Kryddor som dill och rosmarin blandas med fransk senap, crème fraiche och fänkål och omsluter sedan de färska kräftstjärtarna.

Dillkryddad havskräftragu

Ingredienser

4 portioner

Innehåll

20 st havskräfta eller insjökräftor
1 1/2 dl crème fraiche
2 msk fransk senap
2 krm mald fänkål
1 knippe dill
2 st vitlöksklyftor
1 krm stött rosmarin
300 g plockad väl sköljd spenat
2 st fint skivade schalottenlökar
3 msk olivolja
salt
vitpeppar

Gör så här

Receptet är avstett för 4 portioner eller 10 förrätter.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Vitlöksgratinerade havskräftor
    Betyg 3.5 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Havskräftor med vitlök och persilja
    Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gratinerade havskräftor
    Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Havskräfta "crispy" med currydipp
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad