Dillkött på kyckling
Om du vill festa till det lite i vardagen så kan du testa att laga till dillkött på kyckling. Både spännande och annorlunda! Att det dessutom är otroligt gott gör ju inte saken sämre.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2010
Ingredienser
4 portioner
Buljong
1 liter vatten
2 lagerblad
6 hela vitpepparkorn
1 1/2 tsk salt
450 g kycklinglårfilé
Dillsås
2 morötter
1 msk smör
2 msk vetemjöl
1 dl vispgrädde
1 1/2 - 2 msk ättiksprit (12%)
1 tsk socker
1/2 tsk salt
1 1/2 dl grovhackad dill
1 1/2 krm nymalen vitpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegott första gången med kyckling. Mvh Eva
Eva margareta
2022-10-14Man hörde inte slutet...
Caroline marie
2022-09-30En av mina favoriter! Sååå gott! En rätt för hela familjen. Lagat flera gånger, och kommer göras igen, och igen... Morötterna dock i slicer och kokas i såsen från början.
Katrine
2022-02-28