Dillkokt kronärtskocka med pepparots- och citronmajonnäs
Kokt kronärtskocka är både enkelt och gott! Koka skockorna tillsammans med citron och dillfrö för ett perfekt substitut till kräftorna på kräftskivan. Servera tillsammans med pepparrots- och citronmajonnäs att doppa bladen i.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2022
Ingredienser
6 portioner
3 kronärtskockor
1 stor citron
1 1/2 tsk dillfrö
6 dillkvistar
1 1/2 msk salt
Pepparrots- och citronmajonnäs
1 ägg
2 tsk dijonsenap
1 msk finriven pepparrot
1 msk finrivet citronskal
2 msk färskpressad citronjuice
3/4 tsk salt
3 dl neutral rapsolja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1882 KJ / 450 kCal
Fett45 g
Salt2 g
Kolhydrater8 g
Protein4 g
Kommentarer