Dansk sildfrokost

Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
0
Dansk sildfrokost

Prova på en klassisk dansk sildfrokost med bland annat kapris- och pepparsill. Rör ner sillbitarna i en senapssås med dijonsenap, dill och socker innan du serverar med rykande het potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1999

Dansk sildfrokost

Ingredienser

4 portioner
3   kokta potatisar
1   sats dansk sill med kapris
finskuren dill

Senapssås

1 1/2 msk  svensk senap
1 1/2 msk  dijonsenap
1 msk  socker
2 msk  röd vinäger
3/4 dl  rapsolja
3 msk  sillspad
2 msk  finskuren dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Vegansk senapssill av aubergine
Betyg 4.5 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Örtagårdssill
Betyg 3.5 av 5.
35 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sillbiff från Buhres fisk
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kräftsill
Betyg 3.3 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sillmacka med sparris, brynt smör och citronost
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Filodegsrulle med mandelpotatis, lök och silldip
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga