Currygryta med potatis, blomkål och paneer

Betyg 3.1 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Currygryta med potatis, blomkål och paneer

Servera en gryta med potatis, blomkål och den indiska osten paneer med smaker av gul curry och koriander. En färgstark och prisvärd gryta som mättar hela familjen!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2022

Currygryta med potatis, blomkål och paneer

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 msk rinriven ingefära
1 msk curry
olja
500 g blomkål
500 g potatis
5 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
225 g paneer ost
1 msk fryst koriander
salt
svartpeppar

Till servering

koriander
naanbröd

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

5 st
  • Dubblade tofun , lade till i bruk kokosmjölk och en matsked röd currypasta så blev den supergod 🤩

    Beatric

  • Vattnig och smaklös, så många ingredienser och så tråkigt resultat.

    Anna

  • För mycket vatten, och inte tillräckligt mycket smak.

    Mila

  • Jag gjorde den utan paneer. Tyckte att den var väldigt vattnig. Jag kanske försöker igen med havregrädde eller kokosmjölk. Annars var det fräscht med ingefäran.

    Ulrika

  • Använde tofu istället och la till chiliflakes och kikärter, grymt gott! Och hemgjort naan med vitlökssmör

    Sara

Testa liknande recept

  • Kyckling med blomkål i tikka masala
    Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad