Currygryta med potatis, blomkål och paneer
Servera en gryta med potatis, blomkål och den indiska osten paneer med smaker av gul curry och koriander. En färgstark och prisvärd gryta som mättar hela familjen!
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2022
Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 msk rinriven ingefära
1 msk curry
olja
500 g blomkål
500 g potatis
5 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
225 g paneer ost
1 msk fryst koriander
salt
svartpeppar
Till servering
koriander
naanbröd
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Dubblade tofun , lade till i bruk kokosmjölk och en matsked röd currypasta så blev den supergod 🤩
Beatric
2023-01-22Vattnig och smaklös, så många ingredienser och så tråkigt resultat.
Anna
2023-01-10För mycket vatten, och inte tillräckligt mycket smak.
Mila
2022-03-31