Crostini tapenade

Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Crostini tapenade

En läcker tapenade som du enkelt mixar i en matberedare. Tapenaden görs med ingredienser som oliver, sardeller och kapris. Olivolja och vitlök tillsätter du mot slutet innan du lägger upp röran på krispiga crostinibitar och garnerar med citronskal.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1997

Crostini tapenade

Ingredienser

15 st
1/2   stor baguette
olivolja till pensling
salt, gärna gourmetsalt
citronskal till garnering

Tapenade

1   burk svarta oliver utan kärnor (à 110 g)
1   burk sardeller
3 msk  kapris
saft av 1/2   citron
svartpeppar från kvarn
2   vitlöksklyftor
1/2 dl  olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Crostini med chèvrekräm
Betyg 3.1 av 5.
50 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gurka med tapenade
Betyg 2.7 av 5.
27 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tonfiskröra
Betyg 2.2 av 5.
184 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tapenade
Betyg 4.6 av 5.
38 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tapenade och bönpesto
Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pan Con Anchoa
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga