Crostini med tapenadedip

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Crostini med tapenadedip

Enkla och goda snittar eller tilltugg. Blanda yoghurt och tapenade, den sydfranska olivröra som görs av svarta oliver, olivolja och kapris eller sardeller. Servera på crostini. Också god dipp till grissini.

Crostini med tapenadedip

Ingredienser

4 portioner
2 dl mezeyoghurt
1 burk tapenade (à ca 200 g)

Till servering

crostini

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1661 KJ / 399 kCal
Fett31.8 g
Kolhydrater18.1 g
Protein9.7 g

Testa liknande recept

Crostini med olika toppings
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Sardintapenade på crostini
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Crostini med hummus, spenat och vitost
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kycklingcrostini med fikonmarmelad
Betyg 3.2 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Crostini med smetana, rödlök, lime och rom
Betyg 4.4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Crostini med ricotta
Betyg 3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad