Crostini med tapenadedip

Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Crostini med tapenadedip

Enkla och goda snittar eller tilltugg. Blanda yoghurt och tapenade, den sydfranska olivröra som görs av svarta oliver, olivolja och kapris eller sardeller. Servera på crostini. Också god dipp till grissini.

Crostini med tapenadedip

Ingredienser

4 portioner
2 dl mezeyoghurt
1 burk tapenade (à ca 200 g)

Till servering

crostini

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1661 KJ / 399 kCal
Fett31.8 g
Kolhydrater18.1 g
Protein9.7 g

Testa liknande recept

  • Crostini med olika toppings
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Sardintapenade på crostini
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Crostini med ricotta
    Betyg 3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Klassisk crostini
    Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kycklingcrostini med fikonmarmelad
    Betyg 3.2 av 5.33 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad