Crostini med pastej

Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
1
Crostini med pastej

Olivolja smaksatt med vitlök får sjunka in i brödskivorna medan de rostas i ugnen. En fin blandning av pastej, grädde, konjak och salvia ska sedan bres på brödskivorna när de har svalnat. Toppa med smakrik kapris och servera gästerna.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1997

Crostini med pastej

Ingredienser

6 portioner
1   minibaguette
2 msk  olivolja
1   pressad vitlöksklyfta
100 g  god bredbar pastej
2 msk  vispgrädde
1 msk  konjak
1/2 tsk  salvia
kapris, gärna cocktailkapris till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Jättesmaskens! Inga problem för 3pers att äta upp dem!

Monica

2008-03-12

Testa liknande recept

Kycklinglevermousse med cornichoner och rågbröd
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kejsargrogg, Bellini och Mimosa
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Päron- och konjaksmarmelad
Betyg 3.7 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Varm kaffedrink
Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Glögglag
Betyg 2.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Crostini med grön bönkräm
Betyg 4 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga