Crostini med getostcrème och blåbär

Dessa blå färgklickar överraskar verkligen smaklökarna. I den krämiga röran ovanpå små knapriga crostini gömmer sig söta blåbär, pikant getost och syrlig färskost. Ett trendigt tilltugg som garanterat gör succé på festen eller mingelpartyt.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2015

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per snitt.
Energi200 KJ / 48 kCal
Fett3 g
Salt0.19 g
Kolhydrater4 g
Protein2 g
Kommentarer
6 stHåller med om något sött behövs t ex en droppe honung
Camilla
Har gjort den flera gånger så gott. Jag droppar pyttelitet Akaciahonung på toppen!
Margaretha
Det är andra gången jag gör den, men nu blev den rinnig... Ska ha den i morgon. Kan man rädda den eller kommer den att tjockna tills i morgon? Förra gången blev den mycket tjockare o mer lätthanterlig. Hälsningar Anette
Solveig
Hej Solveig! Hmm... svårt att veta varför crèmen blev rinnig. Kan blåbären ha varit vattnigare än första gången du gjorde crèmen? Troligtvis blir den inte tjockare över natten men för att rädda den så kan du testa ha i lite med getost i den. 😊 Hälsningar Elina
ICA-köket
Jag tycker att det ser mer ut som färsk timjan? kan kreatören berätta :)
Ylva
Hej Ylva! Du har helt rätt, nu har vi uppdaterat receptet och det är färsk timjan på bilden. Men det går även fint att använda klippt krasse om man gillar den smaken bättre och som till utseendet är väldigt lik timjan. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Fantastiskt gott och läckert! Smidigt att det går att förbereda. Den gröna toppingen är krasse
Johanna
Märkligt, följde receptet exakt, ändå saknas det grön dekoration som skulle bli pricken över i:et =/
Andreas